Mara ta'26 sena tinsab fil-periklu tal-mewt wara li fis-sigħat bikrin ta' filgħodu waqgħet minn fuq dgħajsa li kienet marbuta mal-moll f'Ta' Xbiex. Jidher li l-mara waqgħet fil-baħar u ġiet bejn id-dgħajsa li kienet fuqha u oħra li kient marbuta maġenbha.   Il-mara ttellgħet minn raġel li kien…

14484802_10154873726544026_3699563470010390870_n

AĠĠORNATA BIL-FILMATI : Omm tinstab maqtula f’residenza f’San Ġiljan

Caroline Magri, omm ta’ 41 sena, għall-ħabta tal-ħamsa tal-lejla instabet maqtula f’residenza fi Triq George P. Badger f’San Giljan. Skont…

Kap Freshers Mcast-31

Filmat: Il-Kap tal-Partit Nazzjonalista Simon Busuttil iżur ‘Freshers’ Week’ fl-MCAST

L-MCAST hu eżempju ta' sinerġija bejn l-edukazzjoni u l-industrija - Simon Busuttil Merħba sabieħa lill-Kap tal-Partit Nazzjonalista Simon Busuttil mill-istudenti…

beppe fenech adami jason azzopardi

Filmat: L-aġir sfaċċat ta’ Muscat u Schembri reġa’ qabeż kull limitu ta’ diċenza – il-PN

Il-Prim Ministru Joseph Muscat kompla jikkonferma kemm hu ħaġa waħda ma’ Keith Schembri, meta quddiem każ ċar ta’ kunflitt ta’…

RIU Pulizija

Libjan isofri ġrieħi gravi wara argument f’San Ġiljan

Libjan qed isofri minn ġrieħi gravi wara li kmieni dalgħodu għall-ħabta tas-sagħtejn neqsin kwart, kien involut f'argument fi Triq San…

Internazzjonali

epaselect epa05563914 A handout image released by the European Space Agency (ESA) on 30 September 2016 shows  Rosetta's last image of Comet 67P/Churyumov-Gerasimenko, taken with the OSIRIS wide-angle camera shortly before impact, at an estimated altitude of 51 m above the surface on 30 September 2016. The European Space Agency (ESA) commanded its Rosetta spacecraft to a crash-landing onto 67P/Churyumov-Gerasimenko comet. Rosetta reached the comet's orbit in August 2014 after its launch from Earth in 2004.  EPA/ESA/ROSETTA/MPS FOR OSIRIS / HANDOUT  HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

L-aħħar tislima lil ‘Rosetta’

Il-vettura spazjali ‘Rosetta’, tal-European Space Agency, ikkonkludiet il-missjoni storika mal-Kometa 67P b’crash-landing fuq il-wiċċ kollu silġ tal-kometa. L-awtoritajiet f’Darmstadt fil-Ġermanja…

de gaulle
Sudanese_rebels-960x400
epa05387648 Boris Johnson addresses the media after their Vote Leave campaign won the United Kingdom's EU referendum, in London, Britain, 24 June 2016. Media reports on early 24 June, indicated that 51.9 per cent voted in favour of the UK leaving the EU while 48.1 per cent voted for remaining in.  EPA/MARY TURNER/POOL

Sport

Replay banner

Replay Preview jirritorna mill-lejla fid-9pm fuq Net Television

Illejla fid-9pm jirritorna l-programm Replay Preview fuq Net Television. Dan il-programm sportiv, li kien suċċess kbir fl-iskeda li għaddiet ta'…

Vella, Ghedin
error of judegment
sam allardyce

Ekonomija

Blogs